Måsenstafetten (2014-03-30)
Kategori: Tävling
Karta/område: Moga
Arrangör: OK Måsen
Land: Sverige
Distans: Stafett
Sträcka: 3 (av 4)
Sträcka: 8.9 km
Tid: 39:13
Hade haft lite problem med låret (liten muskelbristning i framsidan), så var osäker in i det sista på start. Ändrade så att jag sprang 3:e istället för sista, så att jag inte skulle behöva spurta om det skulle krävas. Kändes bra i låret när jag väl sprang, men låg lite på den säkra sidan (sprang inte max utför och chansade aldrig med hopp eller liknande).

Dessutom så funkade inte min kompass! Märkte direkt när jag sprang ut att det inte stämde, norrut var åt helt fel håll, på grund av att nålen fastnat under uppvärmningen. Slog och snurrade och bankade för att få loss nålen på väg till startpunkten, utan framgång, så jag stoppade kompassen i fickan och körde vidare utan. Lite svårt med riktningen till 3an, men tappade inte så mycket på att glida så långt vänster. Väl framme vid k3 så stod räddaren i nöden uppe på höjden: Magnus Hellgren. Frågade artigt om han hade en extrakompass, och han gav mig sin vänstertumkompis. Ovant för mig som springer med planka, men bättre än ingenting!

Strulade lite med riktningen några gånger efter det, men i stort sett bra. Såg lite folk k3-6, men var sedan ensam till jag kom ikapp lag 3-5 (SNO, Lidingö & Järla) vid 16-17, och var sedan precis före dem i mål. Kalle kunde sedan föra laget till en fin femteplats, vilket vi är jävligt nöjda med!
Visa kommentarer (0)
 
Måsenstafetten (2014-03-30) Måsenstafetten (2014-03-30)