Landslagsläger i Frankrike

Jag är nyss hemkommen ifrån ett mycket givande läger med seniorlandslaget i Frankrike. Lägret var för min del uppdelat i två delar, ett officiellt landslagsläger där jag var med på en öppen plats (söndag 3/10 till torsdag 7/10), och ett ”förläger” –  inklusive 4 tävlingar på 24 timmar –  (torsdag 30/9 till söndag 3/10) tillsammans de de andra deltagarna på öppna platser: Lina Persson (fram till fredag), Jenny Lönnkvist (från lördag), Mattias Karlsson och Olle Boström.

En riktig kanonvecka, där jag har fått känt på vad som väntar inför VM 2011 och fått sprungit i världens häftigaste terräng!

Förlägret kännetecknades av grym matlagning, Urban-O, tävlingar och väntetid. Det officiella lägret kännetecknades av fina träningar i häftig terräng, Bonk, Boule och trerätters. Hur kul som helst, helt enkelt.

Kartor finnes i kartpärmen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve