25manna

25manna blev en liten besvikelse för Ravinen lag 1. Alla löpare sprang inte helt enligt planen, och ett oväntat fysiskt bakslag på en nyckellöpare gjorde att vi tappade mycket tid.

Mitt eget lopp var riktigt bra, men jag kände mig inte direkt i toppform. Men det blev ändå en sjätteplats på sträckan, trots att de andra sprang i klunga. En 21:a plats är helt OK, men inte riktigt vad vi hoppats på. Topp 15 borde vi ha kommit och topp 10 fanns definitivt inom räckhåll om vi hade gjort en riktigt bra stafett. Surt, sa räven.

I övrigt ska jag springa min näst sista juniortävling imorgon på 25manna korten, vilket är inspirerande. Hoppas det går uppe på de fina höjderna…

Karta

[Uppdaterat 2010-10-24]
Enligt resultaten är jag 6a på sistasträckan. Detta stämmer inte. Enheterna i startstämplingen var osynkade, det skiljer mer än en minut, vilket förklarar varför jag enligt sträcktiderna tappade 1½ minut till första kontrollen. Om man tittar på växlingstiderna istället så ser man att jag är 2a på sträckan, bara slagen av Pavlo Ushkvarok med 20 sekunder. Rätt ska vara rätt.

2 Responses to “25manna

  • var tog det världsbästa vägen?

  • Jag omformulerade mig lite. Men jag vidhåller fortfarande att jag är bäst i världen på att orientera i den terrängen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve