Tidig julklapp: Fortsatt samarbete med Noname

Noname

Nu är det klart att mitt samarbete med Noname kommer att fortsätta även under 2011. Riktigt roligt tycker jag, som har varit mycket nöjd med det stöd jag fått. Skönt att även 2011 veta att jag har tillgång till riktiga kvalitetskläder för träning och annat!

Imorgon är det julafton på riktigt, och då väntar nog ett skidpass. Det är sanslöst mycket snö här i Stockholm, vilket jag tycker är bra på nästan alla sätt. Nackdelen är att snöröjningen är lite bristfällig, så i måndags när jag skulle iväg på träning var jag tvungen att gå ut och gräva fram bilen. Det tog nästan en halvtimme, och jag säger gräva fram, och inte skotta fram, för att det verkligen var att gräva fram. Bilen syntes inte över huvud taget innan jag började gräva, det var bara en stor snöhög där jag visste att bilen hade stått två dagar innan.

I övrigt denna vecka har jag  hunnit med en del styrketräning och skidor, men också en del löpning. Tisdagens skidpass skedde i Gjerdalen-style, med pilotbrillorna på. Däremot blev jag inte riktigt lika trött som han brukar bli efter ett lopp, men det tyder kanske bara på att jag är bättre tränad än honom…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve