Nytt år: 2011

Sedan sist har det inte hänt mycket. Jul och nyår, mycket skidor, lite skridskor och så har jag hälsat på familjen Östberg i Leksand i mellandagarna.

Mycket trevligt, men nu är det tillbaka till skolan som gäller och på måndag kommer de första seminarierna om B-uppsatserna, följt av tisdag för att sedan ha uppehåll i 8 dagar innan nästa två seminariedagar. Under den tiden har jag bokat in en sista-minuten-resa till Nice, som Anette har fått i tidig födelsedagspresent. Just nu jobbar jag på att fixa karta att springa på, men om inte det löser sig får jag se fram emot en trevlig weekend och sight-seeing med en del strandlöpning istället.

I övrigt ser 2011 mycket inspirerande ut med många läger och tävlingar både i Sverige och utomlands, och det ska bli riktigt roligt att börja läsa geografi när vårterminen börjar den 17/1, även om jag inte riktigt löst hela situationen med att inte plugga 100%, men det är jag helt övertygad om att det kommer gå utmärkt.

One Response to “Nytt år: 2011

  • vet inte om det finns någon karta vid Nice, men du kan träna sprint där, det är jag säker om! Om solen skinner är det riktigt fint!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve