Göteborg Open

I helgen var det landslagssamling i Göteborg. Jag kom ner sent på grund av skolan, och var bara med under helgen. Totalt sett en trevlig träningshelg, med ganska mycket mängdträning och bra orientering. Kartorna hittas i kartpärmen.

Nu framöver är fokus lite på skolan (så mycket det nu kan bli: Träningen är fortfarande nummer 1), fram till slutet av februari, och sedan blir det 100% fokus på orienteringen med många läger och träningar. Inbokade läger är ännu så länge Storbritannien 11-16 mars med Farsta OLGY, Gotland med StOF 31 mars – 3 april, SM-läger 13-15 maj med Ravinen och Frankrike med SOFT 23-30 maj. Utöver det kommer Örebro Open 17-20 mars och förhoppningsvis ett skidläger 28 februari – 6 (?) mars och en förlängning av Frankrikelägret. En kul vår, helt enkelt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve