Mora

Den här veckan har bara bjudit på en dag hemma i Bagarmossen, i torsdags, vilket blev en riktigt bra träningsdag med 80 minuter styrka på gym, 70 minuter elipsmaskin och sedan en dryg timmes backintervaller på kvällen. Början av veckan spenderades på exkursion i Mälardalen med skolan, vilket var trevligt och intressant, men aningen slitsamt, så det blev inte så mycket träning måndag-tisdag (bara lite skidor och styrka…), och bara en dryg timmes skidpass på onsdag kväll när jag kommit hem. Men det gjorde inte så jättemycket då jag laddar inför Öppet Spår på söndag. Är i Mora redan nu, och har hunnit med ett skidpass nu ikväll. Imorgon väntar lite löpning och sedan smäller det. Ska bli grymt roligt!

Därefter bär det av till Lövåsen för skidläger/sportlov med familjen hela nästa vecka. Även det blir super!

Och så måste jag kommentera Hellners VM-guld. Vilken kille! Jag förstod redan innan kvartsfinalen hade startat att detta skulle bli något stort. Vilken blick. Han var precis där han skulle. Och han var helt outstanding. Ungefär så kommer det se ut i mitt ansikte på VM i augusti, och då blir det att se upp för de andra! Titta och njut, detta smakar mumma:

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve