Mediemagnet på Gotland

Över helgen har jag varit på läger med Stockholms Orienteringsförbund på Gotland för att träna inför SM om två veckor. Förutom några fina träningspass var det också tävlingar på programmet: En natt, en sprint och en lång. Natten gick för min del kalasbra, sprinten också riktigt bra (väldigt lätt sprint, inga tekniska utmaningar alls), och lången sådär, men ändå godkänt. Och så blev det 3 segrar på 3 starter för min del. Eftersom detta också var de första individuella tävlingarna jag sprungit i år kan jag nu skryta med att jag är hundraprocentig som senior. Aldrig förlorat en tävling. Men den sviten räknar jag med att den bryts ganska snart…

Kartor, träningar:
Torsdag
Fredag fm
Lördag em

Kartor, tävlingar:
Natt
Sprint
Lång

Att det var SM-genrep gick inte heller massmedia förbi, och när en förstaårssenior sopar banan med alla andra blir det såklart liv i luckan. Jag var ett hett eftertraktat villebråd på TC (eller Arenan, kanske man ska säga…), vilket resulterade i några intervjuer och nyheter i lokalpress och lokalradio. All heder till gotlandsklubbarna som har skapat ett intresse kring orientering i media. Imponerande bra uppslutning på tävlingarna. Länkar:

Sammanfattningsvis en riktigt bra helg med fina tävlingar och bra resultat!

One Response to “Mediemagnet på Gotland

  • Hörru gustaf, skön intervju

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve