SM på Gotland

En helg i Visby med SM-tävlingar är nu avklarad. Bra tävlingar överlag (trots att natt-området var helt värdelöst med miljontals stigar. Hel jävla astråkigt. Och att sprintbanläggningen också var riktigt dålig, åtminstone i kvalet), och helt OK resultat och prestationer av mig.

Natten gick sådär både orienteringsmässigt och löpmässigt, men jag genomförde det hela ändå på ett bra sätt och blev femma, vilket jag är nöjd med. Jag vet att jag hade kapacitet för ett guld, men fick inte riktigt till det 100%. Bronset borde jag ha tagit, men min stora bom (2 min) satte stopp för det…

Sprinten gick även den bra. Trots sega ben och förutom ett litet misstag i både kval och final så gjorde jag riktigt bra lopp, där jag till slut blev nr 14 i finalen. Jag var trots allt bara 42 sekunder efter Jerker som vann, och med tanke på den urusla fysiska form jag är i just nu känns det riktigt bra inför säsongen som kommer!

Jag ser fram emot nästa helg som bjuder på elitserietävlingar i Jönköping. Efter denna helg ligger jag delad 2a i sammandraget. Blir mycket roligt!

Länkar:

Natt:
Karta
Resultat
GPS-tracking (även om min sändare inte fungerade…)

Sprint:
Karta, kval
Resultat, kval
Karta, final
Resultat, final
GPS-tracking

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve