Elitserien och Stigtomta

Påskhelgen har bjudit på riktigt fin orientering söderöver. I fredags sprang jag Stigtomtakavlen, vilket var riktigt roligt. Vårat lag gjorde en riktigt bra insats, och trots lite återbud i ett från början lite tunt lag kom vi i alla fall 24:a i oerhört bra konkurrens. Ett riktigt kvalitetsarrangemang som vanligt, men bra banor, bra gaffling, bra arena, bra liverapportering och inte minst riktigt fin terräng. Nästan lite för fin terräng, faktiskt. Sikten var så oerhört god att orienteringen blev lite för lätt…

Att terrängen var så fin att den blev outslagsgivande kan inte sägas om helgens andra begivenhet, nämligen elitserien i Huskvarna. Oerhört tuffa banor, riktigt lång långdistans på söndagen och en jaktstart med förlängd medeldistans på måndagen. Efter ett riktigt bra lopp på söndagen, där jag blev fyra, kunde jag på måndagen plocka en plats och bli 3:a.

Detta gjorde att jag i det totala elitseriesammandraget ligger på en stabil andraplats efter Oleksandr Kratov, med bara en tävlingshelg och finalen kvar. Länkar:

Karta, Stigtomtakavlen
Resultat, Stigtomtakavlen
Karta, Elitserien långdistans
Resultat, Elitserien långdistans
Världsranking, Elitserien långdistans WRE
Nyhet på SOFT:s hemsida, långdistans
Karta, Elitserien jaktstart
Resultat, Elitserien jaktstart
Nyhet på SOFT:s hemsida, jaktstart
Totalställning i Elitserien

One Response to “Elitserien och Stigtomta

  • Cami halılarını herhangi bir halı teminatçısından alamazsanız. Halk arasında halıcı ya da mobilyacı olarak bilinen esnaflar camiler için uygun halı bulundurmaz. Cami halısı satmak normal halı satmaktan daha uzun metrajlı ve daha yoğun çalışma ve uğraş isteyen bir iştir. Cami halıları satan firmalar arasında araştırma yapıp daha uygun fiyata daha yüksek ürün sunan firmaları tercih etmeniz önerilir. Cami halısı almak ya da fikir edinmek adına görmek ve incelemek istiyorsanız internette görsellerine bakabilirsiniz.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve