10MILA

I helgen har det varit 10MILA, om det nu har undgått någon. Överlag ett mycket bra arrangemang, tycker jag. Mitt lopp på sistasträckan var helt OK, men det hade kunnat bli lite bättre. Framför allt var banorna för lätta, vilket gjorde att jag var tvungen att springa asfort. På slutet blev jag därför väl trött och småmissade lite grand helt i onödan. För laget gick det lite sämre än vad det gjorde för mig. En 48:eplats var i och för sig ungefär vad vi hade förväntat oss, men med facit i hand kan man konstatera att vi hade kapacitet för mycket bättre än så.

Karta
Resultat

I helgen väntar NOJM (konstigare förkortning får man leta efter), sedan SM-läger med Ravinen och efter det bär det av till Frankrike!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve