Inflammerad slemsäck

Fredagen började väldigt bra. Bestämt träff med Olle på gymet, tränade 90 minuter alternativ distans på förmiddagen med inte bara Olle som sällskap, utan också Håkon Jarvis Westergård. Blev trött. Lunch med Olle på sushirestaurang i Hammarby Sjöstad. Eftermiddagsstyrka. Härligt. Fortsatte sedan med besök på Hammarby Behandlingscenter där det blev en lite negativt besked, men sedan bio med grabbarna och Anette på kvällen. Hamilton. Helt OK, med tanke på förväntningarna.

Men problemen började egentligen redan i onsdags. Eller ännu tidigare än så. Innan nyår upptäckte jag att jag hade en liten knöl på vänster knä. På knäskålen. Den var hård, och broskliknande, men gjorde inte ont. Konstigt, tänkte jag, men glömde sedan helt bort den. Tills i onsdags. Efter jag sprungit MSBN, och kommit hem, upptäckte jag att knölen hade växt. Och den var dessutom lite öm när jag klämde på den. Konstigt, tänkte jag igen, men glömde sedan helt bort den. Fina backintervaller på torsdag kväll. Efter jag kommit hem upptäckte jag att knölen växt ytterligare, och var ännu lite ömmare. Konstigt, tänkte jag igen, men glömde sedan helt bort den. Det gjorde ju inte ont när jag sprang. Vad kan det egentligen vara för fel?

Åter till fredagen, där jag under dagen märkte att knölen svällde kontinuerligt, och dessutom blev mer och mer öm. Bokad tid på HBC, och snabba ryck, var där 3 timmar senare. Facit blev en inflammerad slemsäck. Jaha. Troligtvis har jag slagit i någon gång, och fått en liten blödning, som sedan vidareutvecklats till en inflammation.

Hur farligt är det här då? Kommer jag att vara skadad hela våren? Näärå. Inga problem. Smörjer med voltaren, vilar lite extra några dagar, och aktar mig noga från att slå i knät. Ska nog vara fit for fight igen om några dagar.

Har förövrigt börjat skolan igen idag. Kul! Har Percy Nilegård som lärare. Skön kille. Blir några roliga veckor. Over and out.

Trackbacks & Pings

  • Landslagssamling i Åhus » gustavbergman.se :

    […] hemma så vaknade jag direkt på måndag morgon med ett svullet knä. Fan också. Bakslag på den inflammerade slemsäcken, men förhoppningsvis ska det inte vara någon fara. Känns redan i skrivande stund enormt mycket […]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve