Uttagen till VM

Jag finns med i den oerhört starka VM-trupp som Sverige skickar till Lausanne i Juli, och jag har fått förtroendet att springa både medeldistans och långdistans, vilket känns väldigt inspirerande! Precis det jag hade hoppats på inför uttagningen. Nu blir det hårdträning ett tag, sedan Jukola, VM-läger och världscup i St Gallen innan det smäller på riktigt.

Truppen i sin helhet går att se på orientering.se

VM 2012:s hemsida: woc2012.ch

Nu kör vi!

3 Responses to “Uttagen till VM

  • Grattis till prestationerna på EM, det är ju helt ofattbart… Världscup i St Gallen? Kanske man ska glida förbi där och kolla :) Har inte varit där än. Men bor ju i Zurich nu och känner ett par orienterare som säkert skulle tycka det vore roligt.

  • Klart att du ska titta förbi. Det blir skitkul. :-)

  • Anmäld till HAL i publiktävlingen den 23e :) Åker dit med en finsk kompis och orienterare som också pluggar här nu. Förhoppningsvis ses vi där!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve