Samarbetspartners

Mina sponsorer och samarbetspartners som stöttar mig på olika sätt i min satsning

Samarbetsparters

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor

.

.


Gösta Schelin AB är ett ingenjörsföretag inom ventilation, som projekterar, installerar och utför service på allt inom inneklimat, med sin bas i Hägersten i Stockholm. De utför allt från små serviceuppdrag till kompletta totalentreprenader, och ligger långt fram inom både utveckling såsom tekniska lösningar och miljö & kvalitet.

.

.

Maskinuthyrning i Nacka – men också i hela Sverige! Här finns allt för dina projekt, stort som smått!

.

.

.

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge.

.

.

1933 uppfann Björn, Alvar och Arvid Kjellström den första vätskefyllda kompassen, det var startskottet för vår verksamhet.  Några år senare, närmare bestämt 1935, breddades sortimentet med pannlampan Zeiler. Idag fokuserar Silva på tre huvudområden; sport, äventyr och professionellt användande.

.

.


.


Icebug är ett oberoende svenskt skoföretag som började utmana världens sportskojättar 2001. Sedan lanseringen av den inovativa skon Icebug Spirit 2008, som utvecklats av elitorienterarna Erik Öhlund och Peter Öberg, har nu Icebug en stor del av den svenska orienteringsskomarknaden.

.

.


OK Ravinen är min nuvarande klubb, och även min moderklubb, som stöttar mig på alla möjliga sätt. Jag trivs väldigt bra, och känner att jag befinner mig i en näst intill optimal miljö för att utvecklas som både elitorienterare och människa.

knee compression sleeve