Samarbetspartners

Mina sponsorer och samarbetspartners som stöttar mig på olika sätt i min satsning

Samarbetsparters

 

 

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

.

.

.

.


Gösta Schelin AB är ett ingenjörsföretag inom ventilation, som projekterar, installerar och utför service på allt inom inneklimat, med sin bas i Hägersten i Stockholm. De utför allt från små serviceuppdrag till kompletta totalentreprenader, och ligger långt fram inom både utveckling såsom tekniska lösningar och miljö & kvalitet.

Hyrpoolen
Hyrpoolen är ett nackabaserat företag, med säte i Ektorp, som jobbar med uthyrning av bygg- och arbetsmaskiner. Allt från stort till smått!

 


TS Lås & Säkerhet jobbar med säkerhet på alla plan, inte bara hemsäkerhet, utan också personsäkerhet. Företaget är profilerat mot instruktioner kring första hjälpen (L-ABC) och  hjärt- och lungräddning både med (D-HLR) och utan hjärtstartare (HLR), samt inom brandsäkerhet och heta arbeten.

 

.

 

 

Min Naprapatklinik är en liten klinik som erbjuder behandlingar i Sickla, Huddinge, Odegatan och Västberga. Kompetens inom massage, dry needling, ackupunktur och andra behandlingsätt. Behandlar inte bara smärta, utan hjälper patienterna med att komma åt det ursprungliga problemet med hjälp av förebyggande träning.
.


Icebug är ett oberoende svenskt skoföretag som började utmana världens sportskojättar 2001. Sedan lanseringen av den inovativa skon Icebug Spirit 2008, som utvecklats av elitorienterarna Erik Öhlund och Peter Öberg, har nu Icebug en stor del av den svenska orienteringsskomarknaden.


OK Ravinen är min nuvarande klubb, och även min moderklubb, som stöttar mig på alla möjliga sätt. Jag trivs väldigt bra, och känner att jag befinner mig i en näst intill optimal miljö för att utvecklas som både elitorienterare och människa.

knee compression sleeve