8:a på VM-medel!

Det blev en åttondeplats på dagens medeldistans! Riktigt bra. Jag gjorde en stabil insats tekniskt, men där jag tappade den mesta av tiden redan till första kontrollen. 44 sekunder efter, utan misstag. Jag tyckte att jag var lite passiv i början av sträckan, men det kan jag inte ha tappat mer än 10 sekunder på. Så jag funderar på om jag hamnat i ett dåligt stråk, eller något. Eller bara var för långsam?

Nåja, det ska jag inte gräva ner mig i för mycket nu. Jag är riktigt nöjd med åttondeplatsen, även om det hade suttit fint att få kliva upp på podiet med en topp 6-placering. Fysiskt fanns det nog lite mer att hämta. Kände mig rätt seg. Men svårt att avgöra om  det berodde på terrängen eller formen… Vad gäller banan så hade det nog gynnat mig mer om det hade varit lite svårare, nu kändes det som att det var i lättaste laget (men en bra bana!) för att jag skulle kunna få kliva upp på pallen…

Nu blir det en skön vilodag innan det smäller igen med långdistans på torsdag. Det blir riktigt fint.

Karta
Resultat
Sträcktider
GPS-tracking
orientering.se – Öberg sexa och Bergman åtta
orientering.se – Webb-TV: Medeldistansfinalen
World of O – WOC Middle Surprise
dn.se – VM-medel

2 Responses to “8:a på VM-medel!

  • Grattis! Vi tycker ändå alltid att du är bäst!

  • Härligt Gustav, du verkade så lugn och samlad när du lämnade Gotland och det har ju fallit ut superbra hittills!! Lycka till på långdistansen och det som kommer efter!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve