Granada, dag 10: Jon Tvedt, igen

Idag sprang vi långpass i bergen norr om Loja. Inspirerad av Jon Tvedt som jag var skuttade jag lätt uppför alla berg! Ett fint pass, denna vinters hittils längsta löppass: 26 km, 2.35 h. Från 400 möh till drygt 1000, och sedan ner igen, med lite böljande landskap under tiden. Mycket fint!

Eftermiddagen har ägnats åt att titta igenom GPS-trackingen från dagens elitserie, och trots att många sprang bra så blev jag inte imponerad. Jag är övertygad om att jag hade gått in topp 5, om inte bättre. Spekulationer, förstås, men det är så det känns.

På kvällen har jag glänst i Chrilles, Emils och Anders version av på spåret. Tillsammans med min sidekick Flo Jonsson sopade vi banan med de andra.

One Response to “Granada, dag 10: Jon Tvedt, igen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve