10MILA

I år fick jag för första gången i min 10MILA-historia springa dag i herrkavlen. Personligen tycker jag bättre om det, eftersom jag känner att jag får ut mer av min kapacitet på dagen. Sistasträckan stod på schemat, och natten gick väl precis som förväntat för vårat lag. Varken bu eller bä. Jag fick gå ut som 48 och sprang upp mig till en 42a-plats, vilket är ett helt OK resultat för oss.

17 kilometer är rätt slitsamt, men jag känner att jag hänger med hyfsat. Jag tappade 7 minuter på Tero och Hubbe, och med två minuter missat innebär det 5 minuter i löpning. Det ser jag som ett godkänt resultat, speciellt med tanke på hur jävla dåligt det känns i kroppen just nu. Karta.

One Response to “10MILA

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve