Bergströjan och lårkaka + bortdomnad näsa

Jag är nu hemma från en fin helg på Gotland med Farsta OLGY. Mycket cykling och fin högkvalitets-OL. Kartor finns i kartpärmen.

Tyvärr kunde jag i år inte utmana om segern i den inofficiella cykeltävlingen Tour de farsta OLGY, där Magnus Glännefors tog en seger före Axel Wrådhe. Jag kom 5a, ca 45 minuter efter. Men, inte fy skam, för jag vann den prestigefyllda bergströjan strax före Tobias Forsén.

Ikväll är det Stockholm City Cup-final, och jag går ut som tvåa, 7 sekunder efter olbos. Kul med jaktstart! Kanske inte den bästa uppladdningen med en relativt hård innebandymatch på förmiddagen, för jag har en ganska rejäl lårkaka och en bortdomnad näsa efter ett uppoffrande spel. Nåja. Kul blir det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve