JVM 2010 – halvvägs

Två tävlingar avgjorda, sprinten och lången. Ingen av dem blev väl kanske den där riktiga fullträffen jag trodde och hoppades på, utan en 6e och en 7e plats så här långt.

På sprinten måste jag erkänna att jag inte är bättre än så här. Asfaltssprint är inte riktigt min grej, även om den är teknisk. Jag gjorde ett bra lopp, kanske 10 sekunder missat totalt, så en pallplats var inom räckhåll, men guldtiden hade jag aldrig kunnat göra. Karta och lite mer om loppet här.

Långdistansen var ett kapitel för sig. Jag har aldrig varit så här trött på ett lopp någon gång. Energin tog bara slut, och inte på slutet bara, utan redan efter 5-6 km. Något var fel, men jag kämpade mig runt och är mer än nöjd med min sjundeplats. Om energin hade funnits där är jag ganska säker på att det hade blivit medalj, och troligtvis då guld. Men så är det. Det ingår i spelet. Karta och mer detaljer.

Idag har det varit vilodag, och jag har inhandlat ett par bankettskor som ser ut så här ( för endast 300 DKR – nedsatta från 1099 DKR. Dejligt läder, enligt kvinnan i kassan):

One Response to “JVM 2010 – halvvägs

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve