Timo // JVM-länkar och -kartor // Euromeeting-uttagning

Igår kväll var jag på grönan och såg Timo Räisänen. Riktigt bra var det, även om jag inte hade lyssnat in mig tillräckligt på den nya skivan. men när han slängde fram  Sweet Marie, Lets Kill Ourself a Son, Fear No Darkness Promised Child och Radiohead’s Creep,var det bara att lyfta på kepsen. Så jävla bra.

För övrigt så har jag äntligen lagt upp alla kartor från JVM i kartpärmen (ursäkta förseningen).
Dessutom är det några andra svenska JVM-löpare som skrivit om spektaklet: Olle, Albin och Lee.

Och ett ytterligare dessutom: Jag har blivit uttagen till Euromeeting som går i Tjeckien i augusti. Det ska bli jävulskt roligt, specielt med tanke på att vi är 7 juniorer uttagna! Grymt! Nyheten på SOFTs hemsida.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve