TWAR?

Min bror Kalle fick för en vecka sedan diagnosen TWAR, efter att ha varit sjuk sedan Jukola, men han är nu, efter en antibiotikakur, frisk igen.
Jag själv dras nu med en långvarig förkylning, och det är väl sannolikt att även jag har TWAR. I onsdags var jag och tog prover, men jag har inte fått något svar ännu. Jag är dock ganska övertygad om att det är just TWAR-bakterien som ställer till det för mig. Det skulle förklara en hel del, bland annat mina många sjukdagar nu under sommaren men kanske framför allt den orkeslöshet jag kände på JVM-långdistan, JVM-stafett och O-ringen etapp 3.
Redan under JVM-veckan var jag helt säker på att det var något skit som låg i kroppen och spökade, men när jag sedan blev rejält förkyld direkt efter tävlingarna trodde jag att det bara var denna förkylning som gjorde att jag inte presterade på topp fysiskt. Men när jag sedan hade svårt att bli frisk, och samma orkeslöshet dök upp på O-ringen igen började jag tvivla.
Och svaret på mysteriet kom ganska snabbt, i och med Kalles TWAR-diagnos.

Även om jag inte fått diagnosen än, så är jag ganska säker på att det är TWAR, samt att det just nu håller på att läka ut av sig självt. Så jag ser positivt på det hela, och hoppas (läs tror) att jag ska vara helt frisk och i bra form till Euromeeting och SM.

Tills dess är det bara att ladda med lite kvalitetsmusik:

One Response to “TWAR?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve