Helg, Holgersson, Håkan Hellström och Helveteshälsena

Nu i helgen har jag varit på konsert. Och inte vilken konsert som helst, utan på Håkan Hellström. Det var lajbans, en riktigt bra upplevelse. Trots mina enorma förväntningar blev jag inte besviken. Kalas.

Jag har också varit och lyssnat på en föreläsning av Peter Holgersson: Orienterarens fysik, anordnat av StOF. Riktigt bra föreläsning. Rolig att lyssna på, vettigt innehåll. Även om jag inte fick några gigantiska aha-upplevelser så innehöll den många intressanta och tänkvärda saker.

Tyvärr är jag också skadad. I torsdags fick jag jätteont i hälsenorna, helt oförklarligt. Så det har blivit lite alternativ träning de senaste dagarna, och det är på bättringsvägen. Jag ska träffa kiropraktorn och massageterapeuten Micke Matton Jernberg imorgon och kolla upp vad som kan vara problemet.
Inget allvarligt, får man hoppas. Jag tror inte det. Lätt fånget, lätt förgånget, så att säga.

Trackbacks & Pings

  • felsefegram :

    felsefegram

    party casual attire white sox 79 jose abreu whiteblack strip cool base stitched youth mlb jersey moncler parka jacket long sleeve polo shirt vintage redmi note 7 pro back cover red colour cable knit newsboy cap pattern instructions

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve