Snön ställer till det

T-banan går inte alls söder om gullmarsplan, på grund av ”snökaos”. Vad i helvete, är det enda jag har att säga. Det snöade en del i förrgår och lite igår, men idag har det varit klar himmel hela dagen. Det är ju sjukt att SL inte klarar av att köra tunnelbanorna i detta vädret.

Nåväl. Slut på gnällandet. Snön gör att skidåkningen går super, men att o-tekniken får ligga lite lågt. Men skid-o går hur bra som helst! Jag har kört mer den här vinterna än vad jag tidigare gjort i hela mitt liv. Hur roligt som helst!

Till helgen blir det i alla fall lite löpning på karta: Danmarksträningshelg här i Bagarmossen. Det blir mycket fint.

One Response to “Snön ställer till det

  • Mycket fin hemsida du fixat Gustav!! Great!!
    Den blir kul att följa!

    Snö ställer till det, jag håller med.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve