Lång-SM

Långt var det. Och hårt. Riktigt roligt, helt enkelt.

Jag är fortfarande inte riktigt där jag vill vara i fysisk form, men det är ändå bättre än vad det har varit hela sommaren. Nu är det inte bra, istället för dåligt, som det varit sedan i våras. Jag gjorde ett stabilt kval-lopp (karta) och tog mig enkelt till final.

Väl där kände jag att musten sögs ur benen väldigt fort, och jag orkade inte riktigt ha det flyt som jag brukar ha. Jag tycker ändå att jag genomförde ett helt OK lopp (jag tog till och med ett extremt runtvägval till 11:an – jag tappade inte mycket tid, men sparade mycket kraft på det vägvalet. Skogen var tuff!), även om jag inte riktigt orkade de sista 20 minuterna. Jag hade hoppats på topp 10, och kanske till och med att kunna utmana om en medalj. Nu blev det inte riktigt så, men jag är ändå ganska nöjd. Och jag var ju inte ensam om att inte riktigt orka hela vägen…

image-619

Karta
Resultat
GPS-tracking
Vägvalsanalys från World of O 

 

Och sist men inte minst ett litet bildspel som visar hur roligt man kan ha det efter 1:52:49 respektive 2:15:28 i skogen:

image-620

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve