Upptaktsdag

Idag började officiellt orienteringssäsongen i och med OK Ravinens upptaktsdag på Bosön. 113 Ravinare anmälda, varav 105 dök upp. Grymt!

Dagen började med ett OL-pass, mest roligt att komma ut på karta. Inte direkt svår orientering… Det fortsatte med lunch, styrketräning, innebandy, intervaller (som jag avstod: jag körde lite mer styrka istället) samt Parallell-OL Cup.

Jag börjar känna mig riktigt hemma på Bosön, det känns som att jag är här mest hela tiden. Mina klubbkamrater tyckte att jag kände alla här efter att jag stannat och pratat med Charlotte Alexandersson och Gordon.

För övrigt har jag blivit översköljd med spam i kommentarerna (2000 idag… Suck…), så nu är ett filter installerat. Vi får se om det hjälper.

2 Responses to “Upptaktsdag

  • Gordon det är en fin grabb det!

  • Albin>> Ja, han är kung. Tydligen hade han precis kört ett snabbdistanspass på 2 mil när jag hittade honom i matsalen. ;-)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve