Granada, dag 1

I går natt kl 2 kom vi fram till vårt hotell i Loja, strax väster om Granada. Därför tog vi en rejäl sovmorgon idag. Eller inte. Kl 8:30 serverades frukost. Och eftersom jag knappt ätit något på hela kvällen innan var det bara att pallra sig upp. Men det blev inget förmiddagspass för mig, utan det var tillbaka till sängen som gällde. Jag lyckades sova en timme i alla fall…

På eftermiddagen blev det ett litet lugnt pass i bergen här ovanför, tyvärr utan karta. Men det var kanske lika bra, så stenigt som det var hade det inte gått att läsa och springa samtidigt. Men vi klippte några toppar och utforskade några grottor, så det var nice. (Jag la upp rutten i kartpärmen på Google Earth-bakgrund. Det blev väl sådär. Men om man integrerar det i Google Earth med 3D-landskap blir det coolt.) Imorgon blir det kartdebut. Det blir fint.

Jag bor tillsammans med John Are Myren, och just nu krämar jag på med Muse och Håkan Hellström medan John Are rättar inlämningar på ”installationsteknik och energi”. Verkar inte riktigt lika nice.

One Response to “Granada, dag 1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve