Ny huvudsponsor: TS Lås & Säkerhet AB

Det är nu klart att jag under 2012 kommer att ha ett samarbete med TS Lås & Säkerhet AB. Företaget kommer gå in som huvudsponsor till mig i min satsning, vilket jag tycker känns kanonbra!

TS Lås & Säkerhet jobbar med säkerhet på alla plan, inte bara hemsäkerhet, utan också personsäkerhet. Företaget är profilerat mot instruktioner kring första hjälpen (L-ABC) och  hjärt- och lungräddning både med (D-HLR) och utan hjärtstartare (HLR), samt inom brandsäkerhet och heta arbeten.

Detta är en del som jag tycker att jag, och många andra orienterare med mig, måste bli mycket bättre på. Vi är ofta i utsatta situationer, inte minst ute på banan i skogen, då det kan ta lång tid att komma till en läkare, och att ha baskunskaper i hjärt- och lungräddning och första hjälpen kan rädda liv!

Så det är med stor förväntan jag inleder det här samarbetet, som jag tror kommer att bli väldigt bra!

.

.

Tommy Svelander
Låsmästare

Kontakt:
larstarzan@swipnet.se
0736-40 31 60

Thomas Nilsson
Instruktör för:
Heta arbeten –  L-ABC – HLR – D-HLR – Brandkunskap

Kontakt:
brand-thomas@hotmail.com
0736-56 49 00

TS Lås & Säkerhet AB
Lyngsta 14
148 92 Ösmo 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve