Silva League 5 och 10MILA!

En fin orienteringshelg är nu avklarad, som i fredags inleddes med Silva League-sprint i Linköping. Jag hade bestämt mig för att öppna stenhårt då inledningen gick i skogen, och jag känner att det är där jag har den allra bästa chansen att tjäna tid. Blev rejält trött på slutet och gjorde några misstag, men är ändå nöjd med att återigen vara i toppen!

Karta
Resultat
WRE-resultat

Helgen fortsatte med höjdpunkten 10MILA. Efter lite strul på natten så gjorde vi en riktigt bra laginsats. Målen var att slå förra årets placering (48), att slå tjejernas placering (också 48) samt att bli tredje bästa stockholmslag efter Lidingö och Järla. Det sista var ett riktigt tufft mål, eftersom Tullinge på förhand såg riktigt starka ut. De gjorde som tur var en dålig natt, så de var aldrig ett hot. Söders däremot gick ut 15 min före mig (som gick ut 61:a) på 48e-plats (!!!), så det var bara att ge järnet för att nå topp 48 helt enkelt.

Loppet gick bra, kom ikapp Olli-Markus Taivanen på väg till 2an, och vi hade mer eller mindre sällskap hela vägen. Jag låg mestadels först, medan OMa bevakade strax bakom. Mot slutet tog han kommandot, men jag kände mig stark och när han gjorde ett litet misstag på fjärde sista gick jag ner och plockade kontrollen och var före i mål. Vi blev till slut 44:a, tredje bästa stockholmslag, klart före både Söders och Tullinge. Ett bra lopp, kul med en så tuff bana. Blev till slut 6:a på sträckan. Ett bra kvitto, återigen, på att formen finns där.

Karta
Resultat 

One Response to “Silva League 5 och 10MILA!

  • Du får nog ta med Attunda i matchen efter Järla och Lidingö, dock mycket folk sjuka iår…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve