Tunga ben på EM-långdistans

Så kan man väl sammanfatta dagen. Tungt. Redan från start. Eller, nja. Det gick bra i 25-30 minuter, men sedan tog energin slut. Sedan löpte jag på helt OK fram till efter 60 minuter ungefär, och sedan var det tack och godnatt. Kämpade ändå på hyfsat och tappade inte så mycket tid. Orienteringsmässigt gick det OK, men inte mer. Två småmisstag och ett lite större, totalt kanske 2½ minut, inte tillräckligt bra helt enkelt. Men så blir det lätt när kroppen inte svarar riktigt. Nåja, ny tag på söndag, då jag ska springa sistasträckan i Sveriges förstalag! Det ser jag verkligen fram emot!

Karta
GPS-tracking
Resultat
WRE-resultat

One Response to “Tunga ben på EM-långdistans

  • Vi tycker i alla fall att du är bäst! Vila nu ut ordentligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve