Tentaplugg

McKayÅrets första riktiga tenta (hemtentan för några veckor sedan räknas inte), och jag började plugga igår. Fan, jag har ju 2000 sidor att plöja, och inte minst, lära mig. Har hittils kommit igenom ca 1/4. Hoppas att det går bra ändå, det är ju ändå bara en G-tenta på 4 hp. Borde inte vara alltför svårt, eftersom jag ändå har en del förkunskaper. Jag menar, hur omfattande frågor kan man få på den moderna perioden, 1800-2000?

Omfattande som fan, tyvärr. 3 frågor på 5 timmar.

 Som tur är läser jag snabbt, och A History of World Societies av John P McKay är kung, så det ska nog gå.

Dessutom bär det av till Grönklitt för skidläger klockan 2 imorgon, direkt efter tentan, så ikväll måste jag inte bara ta mig igenom de 1500 sidorna jag har kvar utan dessutom packa. Men det går nog bra ändå, ska ni se. Jag räknar med att bli klar med tentan på 2-3 timmar, så då har jag tid att spela lite Pokémon imorgon. (Spelade tyvärr i två timmar på förmiddagen idag, istället för att plugga. Damn, that game is captivating.)

Nej, skärpning. Nu blir det stenhårt pluggande i 1 timme, sedan blir det paus för Scrubs.  Ha det!

One Response to “Tentaplugg

  • skönt att se att McKay fortfarande dominerar..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve