Granada, dag 4

Inga OL-pass denna dag. Istället åkte vi upp till Sierra Nevada på 2300 meters höjd och körde ett löpskolnings/löpstyrkepass under ledning av Willy Berggren och Flo Jonsson. Det gick bra, men Willy tyckte att jag sprang lite spänt. Inte konstigt, så mycket instruktioner han gav oss. Hur som helst lekte vi lite med romerska ringar, en studsmatta och en fotboll. Mycket nöje!

Efter det körde vi ett litet lugnt (?) vattenlöpningspass. Gick ganska stabilt

På eftermiddagen var det Granada som gällde. Lite sightseeing, och som historiestudent kunde jag ju bara inte missa Alhambra i utkanten av staden. Efter lite runtglidande i butiker (John Are hittade varken skor eller klockor, men jag hittade en fin glass för 30 cent), så stötte vi ihop med ett gäng sådana här. Vi funderade om vi hamnat i ett färgglatt Ku Klux Klan-möte, men det visade sig senare att det är så här spanjorerna firar påsk. Eller, kanske inte alla, men några stycken som går i ett led med trumvirvlar och jesusstatyer och gud vet vad.Gustav i Sierra Nevada

2 Responses to “Granada, dag 4

  • Dutten!

  • Vilka påskkärringar de har i Spanien.

    Hoppas du kör (lagom) hårt. Vi hade ett härdande natt-OL-pass i Saltsjöbaden med 16 st deltagare, trotts att det var blött, kallt och 0 – 50 cm snö.
    Kolla dina mejl!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve