Granada, dag 5

Femte dagen i Spanien och nu har jag fått in rutinerna. Det fungerar utmärkt, eftersom jag och min rumskamrat John Are har väldigt lika referensramar vad gäller uppstigning (när frukosten börjar) och ordningen i rummet (inga garderober behövs).

Idag körde de hårda grabbarna och tjejerna banintervaller, men eftersom jag är så pass ovan med det bestämde jag mig för att köra styrka för att kunna få hög kvalitet på resten av veckans träningspass.

På eftermiddagen var det orientering som stod på schemat. Ett fint pass öst om Granada (karta).

På kvällen har vi kört Music Quiz arrangerat av cyklisterna Mattias och Nils med inbakade cykelfrågor. Mycket roligt, trots att mitt lag inte vann.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve