Stigtomtakavlen och dålig form

Den dåliga formen håller i sig. Benen svarar inte alls, och i och med att jag måste kämpa för att springa fort tappar jag också orienteringsflytet. Så kändes det på natt-SM, så kändes det igår på Stigtomtakavlen. Enligt min plan ska jag inte heller vara i form nu, utan det ska jag vara i början av juli, så man skulle kanske kunna säga att jag är i fas. Trots allt gör jatg ju hyfsade resultat nu, ett guld och ett silver på årets två första SM och sedan en sistasträcka som jag inte skäms över igår. Jag sprang ju helt själv, och missade lite, hade långa gaffeln (det skiljde drygt en minut på dem) och var trots det bara 3 minuter efter. Karta.

Nu blir det ladda som fan inför 10MILA. Det blir sjukt roligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve