Natt-SM

Igår natt bärgade jag mitt första SM-silver någonsin. Efter 2 brons och 4 guld.

Jag är ganska nöjd med mitt genomförande av loppet, men när Albin kom älgandes redan vid 8an kändes det ganska tungt. Jag kände att jag inte alls hade samma krut i benen, och idag inte heller samma orienteringsflyt som honom. Trots att jag blev ikappsprungen och trots att det blev lite klunghetsning på slutet, och då ett större misstag, tycker jag ändå att jag genomförde ett bra nattlopp.

För övrigt var det ett arrangemang med bra banor, dålig gaffling och oförklarlig kartskala. 10 000-del? Vad är det för fel på 15 000?

Kartan finns i kartpärmen.

(Fick en flashback vid förstarten. USM gick i Borensberg 2005, och när vi var där och tränade med Ravinen under påsken bodde vi i klubbstugan där förstarten var. Jag kom också ihåg att jag sprungit på kartan, och att jag längst bort på ett pass slog i benet på en mycket vass sten. Jag har kvar ärret. Jag rekonstruerade det passet med hjälp av kartan som satt uppe på en tavla. Mitt kartminne är det inget fel på.)

Imorgon blir det Stigtomtakavlen. Jag springer sistasträckan, och jag ska ladda ikväll genom att titta/lyssna på live-sändningen. Det blir guld.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve