Danmark

Nu är juniorlandslagslägret i Danmark slut. Det har varit några mycket fina och givande dagar i Skagen och Silkeborg, där vi bland annat mött upp med det danska juniorlandslaget och gjort lite saker tillsammans.

Förutom träning i JVM-relevant (och lite JVM-irrelevant) terräng har vi bowlat (personligt rekord med en serie på 159 poäng), dansat bugg och foxtrot med de mer eller mindre taktkänslelösa danskarna, talat om mental formtoppning, spelat fotboll och lyssnat på Søren Bobach. Själv har jag laddat med lite dansk musik: Volbeat, Gasolin’ och Kim Larsen. Det er dejlig.

Allt som allt tycker jag att det har varit ett mycket givande läger, på alla fronter! Många fina pass. (Kartor i kartpärmen!) Albin och Olle har också skrivit lite om lägret på sina hemsidor. Läs där också, om du är intresserad.

Hemresan har inte gått som planerat. Inställda flyg har gjort att vi fått åka färja och tåg (vilket fungerat helt OK), men som innebar att jag missade tiomilarepet ikväll (tisdag). Riktigt tråkigt. Jag och Nick hade ju en seger att försvara…

4 Responses to “Danmark

  • Bra inlägg, bra träningskompis under lägret. Bra jobbat!

  • ”det slutade med en axel-mot-axel uppgörelse med Ridefelt där han denna gång vann på bättre stämplingsteknik.
    Jaja. Jag bjuder på den. Han är ju så liten… ;-)”
    Vadå liten??? Jag är nästan lika lång och definitivt lika tjock som du ;)

  • Du kommer alltid att vara en liten plutt, Albin. ;-)

Trackbacks & Pings

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve