JVM-tester: 3-3-2

Helgen har bjudit på JVM-tester på Nordjylland, och jag är ganska nöjd med helgen. Sprinten gick bra, men var lite för lätt för att jag ska kunna utmana om segern. Jonas sprang riktigt fort. (Karta)

Lången gick för mig i tre faser: Dålig framförhållning – riktigt bra – slarv.

Jag började med att vara väldigt oladdad, och inte riktigt på det klara med hur jag ska springa orientering i den här terrängen. Det slutade med att jag på de 12 första kontrollerna tappade ungefär 1½-2 minuter för att jag sprang för mycket rakt på och småmissade lite. Efter det gick jag in i nästa fas, och sprang riktigt jävla bra. Framemot slutet klantade jag mig dock rejält, och missade, slarvade och tog fel vägval. Känslan efter lången blir ett nja. Inte bra, men med tankte på hur jag sprang på halva banan är jag nöjd! (Karta)

Medeldistansen gick riktigt bra, och jag kunde springa in som tvåa, 20 sekunder efter en utvilad Albin som bara sprungit halva banan dagen innan. (Karta)

Allt som allt blev det en rad på 3-3-2, vilket jag är ganska nöjd med. Det hade varit roligt att ha en 1:a med i raden, men det tar jag på JVM istället.

One Response to “JVM-tester: 3-3-2

  • De var intressanta kartor och banor! Lycka till med resten av säsongen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve