Slagsmål med en björn

Nu i natt blev jag anfallen. Det var inte Anette, utan en björn. Efter att ha överraskat mig totalt åkte jag på en rejäl snyting under vänster öga, men när jag sedan var beredd hade så klart björnen ingen chans, och nu ligger den nedbrottad i mitt rum. Men så här blir det när man blir attackerad:Nåväl. Det var kanske inte en björn. Och inte Anette heller, men attackerad blev jag. Av pokalen Årets Ravinare. Den flög på mig mitt i natten från hyllan ovanför min säng och träffade mig rakt i ansiktet. Men den tog mer stryk än vad jag gjorde, kan jag i alla fall trösta mig med:

Så såg den ut före. Och så här ser den ut efter:

Som tur var hade jag Anette bredvid mig som kunde plåstra om mig. Jag väckte henne med ett förvirrat: ”Anette? Jag tror att jag blöder…”, vilket jag också gjorde, i stora floder. Som tur var hade jag en handduk liggandes bredvid sängen, som nu är mycket blodig, men sängkläderna klarade sig faktiskt… Det positiva i det hela är att jag nu kan skryta med min stridsskada:

One Response to “Slagsmål med en björn

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve