Frankrike nästa

På fredag bär det av till Frankrike för läger och VM-tester, vilket ska bli hur roligt som helst. Jag börjar redan nu bli nervös inför testerna, och drömde igår natt en massa konstiga saker om dem.  Några drömmar var bra, andra dåliga. Hur som helst ser jag fram emot dem enormt mycket, det ska bli roligt att mäta sig i den tuffaste tänkbara terrängen, som jag vet passar mig utmärkt! Det känns väldigt bra, och jag känner att jag har en väldigt god chans att bli uttagen till VM-laget, men det kräver förstås bra prestationer i Frankrike från min sida.

Helgen som var bjöd på SM-läger i Västergötland med Ravinen, vilket var roligt, även om terrängen inte riktigt var så fin som jag hade hoppats på. Nu blev det i och för sig än mer relevant inför Frankrike med allt bråte som fanns på marken… Kartor finns i kartpärmen. I övrigt hoppas jag att formen är i antågande, vilket kanske antyddes i onsdags på Stockholm City Cup där jag kände mig rapp i benen trots mängder med träningsvärk. Nu väntar lite lugnare träning fram till VM-testerna och då ska jag nog vara i riktigt bra slag!

Olle imponerar förresten redan nu i Frankrike, där han piskade upp alla på de Fransk-Norska-testtävlingarna i lördags. Bådar gott inför sommaren. Blir det måhända två stycken födda år 1990 som får springa VM-långdistans i år?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve