Silva League-träning: Huvudkameranalys

Jag är på plats i Göteborg för helgens Silva League-tävlingar, och har passat på att testa huvudkamera som analysverktyg för första gången. Förmiddagens medeldistanspass gick i väldigt relevant terräng för helgens tävlingar, så om någon är intresserad av att kika in i terrängen, tillsammans med GPS-spåret, kan man göra det här:
http://3drerun.worldofo.com/index.php?st=flyt&id=&id=57756&videoname=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DiOPxMj8Cwug

Anette fotade:

Filmen (filmad med en GoPro Headcam) finns på YouTube om någon skulle vilja titta:

Här i Götet har jag också hunnit med att återuppleva JVM-långdistans-terrängen från 2008. Kul att vara tillbaka i den skogen, även om det inte gick så bra för mig den gången känns det fantastiskt att tänka på hur mycket jag utvecklats sedan dess, både som orienterare och människa. Nu blir det individuell tävlingspremiär imorgon. Gôtt, som man skulle ha sagt här på västkusten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve