Landslagssamling i Åhus

Jag är nu hemma igen från förra veckans landslagssamling i Åhus. Och som alltid har det varit en fantastisk vecka! Landslagssamlingarna är något som jag alltid ser fram emot. Allt är fixat, så du behöver bara ansvara för dig själv. Ett stort smörgåsbord av bra träningar, med riktigt bra sparring. Men framför allt för gänget som är där. Vi har så himla kul ihop!

För min del började inte lägret på bästa sätt, eftersom jag dragits med en förkylning i slutet på veckan innan. Så jag fick tyvärr stå över 3000 m som stod på programmet på måndagen. Väldigt synd, eftersom jag sett fram emot det lite. Det är alltid kul att springa fort tillsammans med andra. Nu blev jag istället första sopare för att få bort all snö som låg på kolstybb-banan. Bra så. Men efter det kom jag igång bra, och är väldigt nöjd med mitt träningsgenomförande under veckan. Mycket orientering, som det ska vara.

Bästa passet för veckan var utan tvekan det löptest vi gjorde i kontinental terräng. Jag känner att jag fick ut ett väldigt bra kvitto där, eftersom jag hängde med de bästa på ett bra sätt. Speciellt skönt kändes det såklart att bli bästa 90:a, då jag löpte ifrån Leandersson i backen på det fjärde varvet av fem. Också skönt att känna att jag på sista varvet hängde med Jerker på ett bra sätt. Ett bra kvitto, helt enkelt.

I övrigt har det varit lite blandad kompott vad gäller terräng. Extremt kontinentalt i Degeberga, blekingsk bröt i Jämshög, och riktigt fin sanddynsterräng i Åhus.

Lägret avslutades med en kaotisk masstart, då jag gjorde ett helt OK lopp, och där jag för enda gången på lägret fastnade på bild:

Väl hemma så vaknade jag direkt på måndag morgon med ett svullet knä. Fan också. Bakslag på den inflammerade slemsäcken, men förhoppningsvis ska det inte vara någon fara. Känns redan i skrivande stund enormt mycket bättre.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve