Silva League 3 & 4

Helgen har bjudit på riktigt fin upplandsorientering när deltävling 3 & 4 av Silva League avgjordes i Vallentuna. För min del har det gått väldigt bra, speciellt orienteringsmässigt. Fysiskt har det funnits en del att förbättra, eftersom jag båda dagarna har haft så extremt mycket träningsvärk i benen, sviter efter mitt hårda intervallpass i torsdags. Så fysiskt har jag fått slita ont både dagarna!

Det började med långdistans igår, 18 km fågelvägen. Riktigt tufft, precis som det ska vara. Jag gjorde ett bra lopp, men fick som sagt slita ont fysiskt. Jag var helt fanstastiskt trött, men det räckte ändå till en andraplats bakom den flygande fransmannen Thierry Gueorgiou.

GPS-tracking
Resultat

Idag gick det lite bättre fysiskt, men jag fick mjölksyra  ganska direkt och kunde inte riktigt hålla den farten som jag är van vid att kunna göra i den här terrängen. Men jag är ändå väldigt nöjd med loppet, eftersom orienteringen gick så bra! Och även idag blev det en andraplats strax efter Guschan.

Karta
Resultat
GPS-tracking
Totalresultat
Nyhet  på NVP.se

Totalt sett är jag väldigt nöjd med helgen, och nu känns det definitivt som att jag sprungit till mig en plats i EM-truppen. Så nu behöver jag inte vara så nervös inför uttagningen nästa vecka… SVT konstaterar också att jag ”har etablerat mig i herrtoppen.” Det kan man lugnt konstatera!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve