Ny huvudsponsor: TS Lås & Säkerhet AB

Det är nu klart att jag under 2012 kommer att ha ett samarbete med TS Lås & Säkerhet AB. Företaget kommer gå in som huvudsponsor till mig i min satsning, vilket jag tycker känns kanonbra!

TS Lås & Säkerhet jobbar med säkerhet på alla plan, inte bara hemsäkerhet, utan också personsäkerhet. Företaget är profilerat mot instruktioner kring första hjälpen (L-ABC) och  hjärt- och lungräddning både med (D-HLR) och utan hjärtstartare (HLR), samt inom brandsäkerhet och heta arbeten.

Detta är en del som jag tycker att jag, och många andra orienterare med mig, måste bli mycket bättre på. Vi är ofta i utsatta situationer, inte minst ute på banan i skogen, då det kan ta lång tid att komma till en läkare, och att ha baskunskaper i hjärt- och lungräddning och första hjälpen kan rädda liv!

Så det är med stor förväntan jag inleder det här samarbetet, som jag tror kommer att bli väldigt bra!

.

.

Tommy Svelander
Låsmästare

Kontakt:
larstarzan@swipnet.se
0736-40 31 60

Thomas Nilsson
Instruktör för:
Heta arbeten –  L-ABC – HLR – D-HLR – Brandkunskap

Kontakt:
brand-thomas@hotmail.com
0736-56 49 00

TS Lås & Säkerhet AB
Lyngsta 14
148 92 Ösmo 

54 Responses to “Ny huvudsponsor: TS Lås & Säkerhet AB

 • Compre su licencia de conducir en línea. ofrecemos durabilidad, calidad de impresión excepcional y una impresión general de calidad y autenticidad. Analice una variedad de funciones, como códigos de barras, bandas magnéticas, chips inteligentes y superposiciones holográficas. También incluyen laminados holográficos que añaden autenticidad a las tarjetas.
  comprar licencia de conducir

 • comprar carta de condução, comprar carta de condução ,comprar carta de condução verdadeira ,comprar carta de condução portugal ,comprar carta de conducao, comprar carta de condução preço, comprar carta de condução urgent ,comprar carta condução
  comprar carta de condução online ,comprar carta de mota
  como comprar a carta de condução.
  https://cartadeconducaoonline.com/

 • köpa körkort, ta körkort i polen, köpa körkort utomlands, köpa svenskt körkort ,ta körkort utomlands, fake körkort, köpa falskt körkort, köpa körkort rumänien, utländskt körkort, körkort online, körkort bild
  körkort sverige ,svensk körkort ,köpa körkort i sverige ,falskt körkort ,köpa ett körkort, köp svenskt körkort ,kan man köpa körkort
  fejk körkort köra med utländskt körkort i sverige
  https://kopa-giltigtkorkort.com/

 • Kaufen Sie einen beglaubigten und in der Datenbank der Gemeinde Ihrer Wahl registrierten Führerschein, ohne den praktischen oder theoretischen Teil der Prüfungen in nur wenigen Tagen bestehen zu müssen
  https://xn--legalenfhrerscheinonline-2sc.com/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve