Silva League 3, 4 och 5 i Örebro

Vårens andra Silva League-helg är avklarad, den här gången med tre deltävlingar.

Helgen började med en sprint i Kumla i torsdags, då jag gjorde ett ganska stabilt lopp. Kroppen kändes inte alls bra, och jag tänkte redan när jag vaknade på morgonen att det skulle bli tufft. Extrem träningsvärk i ryggen av ingen anledning. Hm.  Kämpade i alla fall på bra, och sprang in som 7a (näst bäste svensk!) efter en stark avslutning.

Karta
Resultat

På lördagen var det sedan medeldistans, och kroppen kändes lite bättre än på torsdagen. Jag visste att terrängen skulle passa mig, så jag var rejält sugen innan start. Öppnade hårt, och kom in i det bra. Sedan kom ett litet misstag, men jag lyckades hålla ihop det bra och kämpade på hela vägen. Hade en positiv känsla på slutet, och den visade sig vara befogad, för loppet räckte hela vägen till seger. Riktigt kul!

Karta
Resultat

Söndagen bjöd på långdistans, och jag vet att det passar mig minst lika bra som medel i den här terrängen. Öppnade bra, och kunde springa stabilt fram till varvningen (knappt halva banan), trots några små tidstapp. Därefter tappade jag farten lite grand, och tog ett dåligt vägval på långsträckan där jag tappade 1½ minut. Men jag tyckte ändå att jag hade gjort ett rätt bra lopp, och blev därför rejält besviken när Thierry kom ikapp mig med 4 minuter med en knapp kvart kvar att springa. Blev till slut 4a, vilket är bra, men jag hade hoppats på lite mer…

Karta
Resultat

Ännu en helg med stabila resultat från min sida. 7-1-4 är en helt OK rad (2-1-3 av svenskarna – vilket är riktigt bra!), och jag är rätt nöjd med det.

Nu väntar några dagar i Hallsberg med landslaget innan det bär av hemåt igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve