Ny samarbetspartner: Min Naprapatklinik

Jag har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Min Naprapatklinik, en liten naprapatklinik i Sickla. Som elitidrottare är det oundvikligt att få små känningar lite då och då, och när man tränar på den nivån som jag gör, där man hela tiden försöker ligga på gränsen av vad kroppen klarar, är det väldigt viktigt att hålla alla skavanker i schack, så att det inte utvecklas till en riktig skada.

En viktig del i det här är att få regelbunden behandling, av både muskler och leder, och i och med mitt samarbete med Min Naprapatklinik får jag möjlighet att få professionell hjälp väldigt nära där jag bor och tränar, vilket fungerar superbra. Jag har haft kontakt med, och fått hjälp av, Min Naprapatklinik i flera år, men det är egentligen först från och med i år som jag går dit mer regelbundet, och jag tror verkligen att det har blivit ett lyft i min satsning, vilket jag är väldigt nöjd med, såklart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve