Medel- och Stafett-SM

En helg som jag inte riktigt ät nöjd med, trots relativt goda resultat.

Trots att min prestation på medeln tekniskt var helt OK, räckte det bara till en femteplats, mestadels beroende på att jag kände mig så oerhört seg i kroppen. Men en femteplats i den tuffaste klassen på SM, det är inte fy skam. Min kilometertid hade ju räckt till en topp 6 i H21 också (Rassmus som vann hade bättre kilometertid än Rost som vann H21). Jag vet inte om det säger mest om H21-klassen eller om oss juniorer…

Stafetten blev ännu en besvikelse för min del. Trots riktigt bra lopp av mina lagkamrater Assar och Kalle, kunde jag inte springa till oss en medalj. Riktigt tråkigt, eftersom jag hade det i min hand, och sedan inte lyckades hålla hela vägen in till mål. Trots en 3 minutrare på trean, låg vi tillsammans i en klunga och fajtades om platserna 3 till 9, ända tills innan varvningen då jag fick en klart längra gaffel (plus att jag gjorde en liten sväng på kontrollen), och då var jag hopplöst långt efter Olle.
Efter själva varvningen sprang jag bra, och plockade från 8 till 4, samtidigt som jag plockade 25 sek på Olle, men det räckte som sagt inte till en pallplats.

Jag är riktigt besviken över det, men ändå oerhört glad att mina lagkamrater gjorde så bra prestationer. Det bådar gott inför framtiden!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve