Mellan terminerna

I fredags hade jag min sista inlämning på höstterminen, och imorgon, måndag, så är det första dagen på vårterminen. Ett långt uppfriskande lov mellan terminerna, helt enkelt. Fram till i fredags har jag läst historia, men under helgen byter jag inte bara termin utan också ämne. I vår ska jag läsa geografi, vilket ska bli mycket roligt. Min lärarkombination blir alltså historia-geografi, vilket jag tycker verkar bra!

Sedan senast har jag också faktiskt varit med Anette i Nice, vilket var väldigt trevligt. Jag har också hunnit bli sjuk och frisk och gjort de sista finslipningarna på uppsatsen som nu finns i officiell form här! Närmast kommer Göteborg Open nästa helg med landslagssamling. Det blir trevligt. Over and out.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve