Intervaller

Grundträningen är över och jag är inne i en liten intervallperiod just nu. Det har jag varit i två veckor nu, vilket har gjort att jag har varit rätt nedtränad och inte har kunnat prestera som jag velat på tävlingar. Därför är jag extra nöjd med mina resultat från SM i helgen: Årets sämsta form och ändå i toppen i H21. Roligt! Men nu börjar även denna intervallperiod gå mot sitt slut, och jag ska i veckan börja lätta på träningen för att bli i bättre och bättre form ända fram till VM-testerna och NORT. Det känns bra inför säsongen, och jag hoppas – och tror – att mina sega ben kommer att bli riktigt kraftfulla framöver.

Den här förmiddagens träning bjöd på backintervaller i Hemskogen i Stureby. Med stavar för att få igång hjärtat extra mycket. Anette var där och dokumenterade, och så här ser det alltså ut när jag springer intervaller:

Huvudet var riktat lite väl mycket i marken, jag vet. Det ska bli bättring på det till nästa gång. Ikväll blir det någon form av OL-intervaller. Troligtvis kommer ingen video på det, men väl en karta i kartpärmen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve