25manna

Helgens 25manna blev riktigt bra. Jag kände mig lite seg efter alla läger när jag kom hem i onsdags kväll, och hade inte direkt ägnat 25manna så mycket tanke. Men det är en väldigt rolig tävling, och det är dessutom den stafetten som Ravinen har mest slagkraftigt lag i. Därför började jag på lördagen tagga till ordentligt.

Löparna innan mig (jag sprang 24:e) gjorde ett bra jobb. Generellt lite för mycket misstag i laget, men ändå helt OK. Om alla hade gjort näst intill perfekta lopp hade jag nog fått gå ut 7-8 minuter tidigare, och då hade det varit extremt bra. Nu fick jag istället gå ut på plats 20, tillsammans med OK Orion. Det visade sig vara riktigt bra, eftersom Oleksandr hade extremt mycket spring i benen. Han och jag skar som en varm kniv genom fältet (som vår UK Kjelle utryckte det). Eller, ja. Så mycket kanske vi inte skar, men fort gick det i alla fall. Och när Oleksandr gjorde ett litet misstag på slutet sprang jag rätt och var i mål några sekunder före honom, vilket gav mig sträckseger. Riktigt kul! Sträckresultat.

Charlotte Watson på sista gjorde ett riktigt bra lopp, men orkade tyvärr inte haka på Helena Jansson som gick ut ett 40-tal sekunder efter. Hon gjorde hur som helst ett bra lopp, och vi slutade på 15:e plats. Kalasbra! Karta.

25mannakorten blev lite som den blev. Jag tycker inte att det är jättespännande att springa medel i extremt stigrik sörmlandsterräng, där jag dessutom sprungit ut kartan dagen innan… Jag gjorde hur som helst ett helt OK lopp och slutade som 5:a i en riktigt stark H21-klass. Karta. Resultat.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

knee compression sleeve